Monday, April 1, 2013

Horoscopul animalelor de companie - caracteristici generale


Am asistat astazi la relansarea rubricii de fashion horoscope de pe blogul artdecobijoux.eu, cand am avut o sclipire de geniu  – pet –scopes !  Si noi, buldogii precum si restul prietenilor necuvantatori suntem la fel de influentati de conjuntura astrala sub care ne-am nascut. Si noi, apartinem uneia din cele 12 zodii si, evident avem anumite trasaturi specifice acesteia.
Asadar, demarez rubrica Astro-pet sau Horoscopul animalelor de companie.
Incepem cu niste Caracteristici generale :

Berbec
Indrazneti si aventurieri
Dispun de energie cat cuprinde, dar sunt cam hipersensibili, preferand sa fie singuri decat asociati altor companioni. Energia debordanta ii fac impulsivi, motiv pentru care stapanii nu reusesc intotdeauna sa desluseasca in ce toane sunt. Pe langa energie s-au nascut cu dorinta de-a fi lideri, dorinta care ii transforma in niste razvratiti atunci cand nu se intampla cum doresc, cand nu primesc suficienta atentie sau cand lesa li se impune ca accesoriu.

Taur
Calmi pana in momentul in care-s ,,calcati pe coada’’
Pasivitatea de toate zilele este uitata complet atunci cand se afla intr-o confruntare - nu renunta nici in ruptul capului. Altfel lenea ii caracterizeaza, adorand confortul, luxul si gustarile copioase.

Gemeni
Inteligenti si jucausi
Plini de energie pe care o folosesc pentru a-si distra stapanii si a atrage atentia celor din jurul lor.
Sunt foarte curiosi, motiv pentru care au adeseori probleme. Cu toate acestea sunt usor de dresat, sunt fermecatoare si apropiate de alte animale.

Rac
Sunt convinsi ca sunt unul dintre copii familiei
Loiale si sensibile, vor sa fie un membru cu drepturi depline in familie nu doar un companion. Fiind unul dintre cele mai sensibile semne zodiacale, nu se impaca cu ideea de-a fi mustrate suparandu-se foarte usor.

Leu
Extrovertiti, iubesc sa fie admirati
Imaginea generala este ca animalele leu sunt lideri cu atitudine de regi. In realitate sunt extrem de prietenoase, loiale si foarte apropiate de copii.

Fecioara
Constiinciosi si muncitori
Principala lor preocupare este sa se joace si sa-si faca toaleta. Baia este una dintre activitatile pe care nu le-ar refuza niciodata. Un cer foarte multa atentie asemeni altor animale, dar sunt predispuse la alergii.

Balanta
Persuasivi si chiar manipulatori
Manierele nu sunt punctul lor forte, dar sunt foarte afectivi si accepta cu usurinta compania altor animale. Sunt extrem de incapatanati.

Scorpion
Ofera si asteapta loialitate
Loiale stapanilor si atasate de locuinta, simt pericolul foarte repede. Pot sa fie cel mai bun prieten sau cel mai mare dusman pentru ca iubesc sau urasc cu intensitate. Nu uita niciodata cum a fost tratat. Sunt mandre, dar ascultatoare.

Sagetator
Curajosi, activi si amuzanti
Pline de energie, adora sa se distreze si sa-i distreze pe cei din jur. Sunt foarte apropiate de copii. Sunt animalele cele mai predispuse la accidentari. Le place aventura, dar sunt animale de incredere si foarte potrivite ca animale de companie pentru orbi.

Capricorn
Arata mai batrani decat sunt
Au o inteligenta mai ridicata decat a animalelor de aceeasi varsta, sunt ordonate, le place sa manance si sa doarma motiv petru care risca sa devina supraponderale. Sunt egoiste, incapatanate si nu suporta sa fie deranjate. A plimba un animal capricorn poate fi o corvoada pentru ca raman mereu in urma si nu raspund la comenzi. Cu toate acestea sunt companioni foarte buni pentru copii.

Varsator
Inteligenti si dificili
Le plac lucrurile traznite si sa alerge cu prietenii, de aceea cei mai fericiti sunt atunci cand sunt lasati liberi. Sunt temperamentali si adora mancarea. Simt foarte repede starea stapanilor si se comporta in concordanta cu aceasta.

Pesti
Stiu daca esti vesel sau suparat
Se spune ca au calitatile reunite ale celorlalte zodii. Adora apa si sunt extrem de loiale. Anilmalele din aceasta zodie sunt si extrem de nehotarate, trecand de la o stare la alta sau de la o actiune la alta.

No comments:

Post a Comment